Bayburt 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu

Telefon : 458 211 70 68
Belgegeçer : 458 211 70 68
WEB https://15temmuz.meb.k12.tr
Adres : Şingah Mahallesi TOKİ Küme Evler Kamu Bina Ana Giriş Kapı No1 Merkez / BAYBURT
VİZYON : Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerleriyle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı imha değil imar eden sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
MİSYON : Tüm öğrencilerimizi akademik, sosyal ve kültürel açılardan önder bireyler olarak yetiştirerek Türkiye’ye öncü, dünyaya örnek bir eğitim kurumu olmak. Demokrasi kültürünü benimsemiş; kendini bilen ve kendine güvenen; sosyal ve psikolojik yönden sağlıklı; milli ve manevi değerlere bağlı ve topluma önderlik eden, doğru dini bilgiler ve çağın gerektirdiği becerilerle donanmış bireyler yetiştiren , bir eğitim kurumu olmak için çalışıyoruz.
BAŞARILAR : 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı LGS İl birinciliği 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı LGS İl ikinciliği 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı LGS İl ikinciliği

Saatler : 8:30-15:40
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce