Bayburt 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu

Belgegeçer : 0
WEB http://15temmuz.meb.k12.tr
Adres : Şingah Mahallesi Sevgi Sk. No41
VİZYON : Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerleriyle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı imha değil imar eden sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
MİSYON : Tüm öğrencilerimizi akademik, sosyal ve kültürel açılardan önder bireyler olarak yetiştirerek Türkiye’ye öncü, dünyaya örnek bir eğitim kurumu olmak. Demokrasi kültürünü benimsemiş; kendini bilen ve kendine güvenen; sosyal ve psikolojik yönden sağlıklı; milli ve manevi değerlere bağlı ve topluma önderlik eden, doğru dini bilgiler ve çağın gerektirdiği becerilerle donanmış bireyler yetiştiren , bir eğitim kurumu olmak için çalışıyoruz.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 1